Fins al pròxim 28 d'abril es poden votar les 29 propostes ciutadanes del Pressupost Participatiu 2019. Es poden triar un màxim de 4 projectes que han presentat entitats o particulars. Una de les novetats d'enguany és que cada tarda es podrà votar en un punt d'informació que s'ha habilitat al Quiosc de l'Arpa, a la plaça de Sant Domènec. La presentació dels resultats finals amb els projectes més votats es farà el dilluns 29 d'abril en una sessió oberta a la ciutadania.

Com a les últimes edicions s'escolliran un mínim de 4 projectes. L'Ajuntament de Manresa destinarà 200.000 euros del pressupost municipal per tirar endavant les iniciatives més votades. Poden participar en les votacions les persones de més de 12 anys empadronades a Manresa.

La votació es pot fer via telemàtica a través de la web municipal i a l'app Viu Manresa. També hi haurà punts presencials a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de Manresa, a la plaça Major, i al pavelló del Congost de l'1 al 26 d'abril; a la plaça de Sant Domènec els dies 6 i 27 d'abril i a la plaça de Crist Rei el 13 d'abril.

Fins aquest divendres es podran veure a la sala Plana de l'Om els 29 projectes seleccionats. La mostra serà itinerant i passarà per Sant Domènec, el pati del Kursaal, Crist Rei, el Congost, l'Ajuntament. Dijous a les 6 de la tarda a la FUB2, s'exposaran públicament tots els projectes.