La Fundació Aigües de Manresa ha fet entrega aquesta tarda de dimecres dels 3.128 euros solidaris recollits durant la darrera Transèquia a Creu Roja TransèquiaManresa, que els destinarà al projecte Alimenta't amb gust per garantir un àpat solidari al dia als infants i joves que atén, mig centenar cada dia. Amb l'objectiu de fer aquesta recollida, totes les inscripcions a la Transèquia van incloure un euro solidari.

Ambdues entitats s'han mostrat molt satisfetes de la col·laboració, que ha permès la recollida de fons pel projecte i, sobretot, ha fet visible un dels programes principals de Creu Roja Manresa.

En agraïment, Miquel Riera, president de l'entitat, ha regalat una litografia original de l'artista Tavi Algueró, alhora que ha remarcat la importància de portar a terme aliances com aquesta, en que els permeten explicar i fer visibles els projectes que porten a terme.

El projecte Alimenta't amb gust és una iniciativa de Creu Roja Manresa amb l'objectiu de millorar les condicions alimentàries dels infants i joves als quals atenen. Amb aquest projecte busquen, per una banda, assegurar un àpat saludable al dia a aquests infants i, per l'altra, educar-los en els hàbits alimentaris que els puguin permetre millorar la seva qualitat de vida.