GALL (Grup d'Amics del Lleure), creat el 2012 per una colla de joves provinents de nou centres del lleure de Manresa i rodalia, organitza avui Lleure al carrer, una tarda de lleure conjunta en diferents places de Manresa amb uns objectius molt clars: fer conèixer, crear i enfortir els vincles entre els 600 infants i els 160 monitors i caps implicats.

Els infants es dividiran per les places per grups d'edats similars. Cada plaça du a terme les seves pròpies activitats, que s'han preparat uns mesos abans amb un membre de cada centre i de cada grup d'edat respectiu. Els espais on es duran a terme les diverses activitats són: el parc de la Seu, la plaça de la Reforma, la plaça Major, la Porxada i l'Europa. Actualment, els nou centres que formem part del GALL són: AEIG Cardenal Lluch, AEIG Antoni Gaudí, AEIG La Salut, AEIG Cavall Bernat, Esplai Vic-Remei, Esplai Minuatx, Esplai Merlot, MIJAC Crist Rei i MIJAC Sagrada Família.

Dos esdeveniments l'any

Els membres del GALL es reuneixen pràcticament cada setmana per preparar dos esdeveniments a l'any. El primer està pensat per a tots els monitors de tots els centres, que es reuneixen una tarda per intercanviar experiències; i l'altre és el Lleure al carrer.