Avui dijous, 11 d'abril, tindrà lloc la segona jornada d'Iris, el nou punt de trobada destinat al jovent LGTBI, organitzat pels SAIS del Consell Comarcal del Bages i de l'Ajuntament de Manresa i per l'Oficina Jove del Bages. A les 6 de la tarda s'obriran les portes de l'Espai Jove Joan Amades per compartir una tarda de documental de temàtica trans.

Durant aquesta segona sessió, es visionarà "De Berta a Teo", una història de trànsit amb la presència del seu realitzador i protagonista, Teo Valls. Després de veure el documental es dinamitzarà un col·loqui on l'autor explicarà la seva vivència i les persones participants podran resoldre dubtes i compartir reflexions i experiències.

L'IRIS és un espai gratuït i obert a totes les persones d'entre 15 i 25 anys que s'identifiquen amb les sigles LGTBI+. La iniciativa s'emmarca en el Pla Comarcal per garantir els drets de les persones lesbianes, gais, trans, bisexuals i intersexuals (LGTBI) 2018-2021. Com en la sessió anterior, l'objectiu és generar un espai de trobada i de creació de xarxa, un espai de confiança i seguretat per a posar sobre la taula dubtes, debats i experiències vinculades amb la diversitat afectiva, sexual i de gènere.