La plaça del Milcentenari de Manresa va ser ahir escenari d'una gran festa esportiva durant la celebració del 1r Torneig Escolar de Futbol Cruyff Court, que es va disputar al camp de futbol Cruyff Court Manel Estiarte, amb gran èxit tant de participació com d'organització. L'equip Rena1 de l'escola Renaixença va guanyar en la categoria masculina; i La Sèquia GIRLS, de l'escola La Sèquia en la categoria femenina.

El resultat complet del torneig masculí va ser el següent: 1r Rena 1 (La Renaixença); 2n Twelve (FEDAC; Manresa); 3r La Sèquia BOYS (La Sèquia); 4t Escola Bages; 5è Dominiques (FEDAC Manresa); i 6è Los Pimpinela (La Sèquia).

En el quadre femení primer va ser La Sèquia GIRLS (La Sèquia) i segon l'equip Rena 2 (La Renaixença).

Així mateix, l'equip de l'escola Bages, que s'atorga a l'equip que millor va complir amb les 14 regles de Johan Cruyff que tracten de quina manera s'han de comportar els jugadors/es en els Cruyff Court i als seus voltants com són l'esperit d'equip, la responsabilitat, el respecte, la integració, la iniciativa...

Cal destacar que els dos equips campions, masculí i femení, han guanyat la plaça per participar el cap de setmana de l'11 i 12 de maig a les semifinals nacionals que tindran lloc a Martorell i que donen accés a la final del 2 de juny a Igualada.

A l'acte de lliurament de trofeus hi van assistir, en representació de l'Ajuntament de Manresa amb aquest projecte interdepartamental entre Esports, Joventut i Serveis Social, la regidora de Joventut, Anna Crespo; el mànager de la Fundació Cruyff Court, Sander Waare i el grup de joves que formen part del projecte social dels Herois del Cruyff Court (Esmeralda, Ayman, Mohamed i Mosab).