El Casal de Joves La Kampana, servei municipal de l'Ajuntament de Manresa gestionat pel CAE, obre el termini per votar la proposta guanyadora del taller de participació juvenil Keep Kalm & deixeu-nos dir la nostra. Fins al 30 d'abril, tots els joves i les joves de Manresa podran votar una de les quatre propostes finalistes a les urnes que trobaran al Casal de Joves La Kampana o als Punts d'Informació que hi ha setmanalment al pati dels instituts de Manresa.

La proposta guanyadora es durà a terme durant la programació de l'estiu jove 2019 i entre les persones que hagin participat en aquesta votació es realitzarà el sorteig d'una peça de roba de la botiga Freaky Shop de Manresa.

El taller Keep Kalm & deixeu-nos dir la nostra s'a dut a terme dins l'oferta de tallers formatius, informatius i de sensibilització que l'Oficina Jove del Bages proposa als Instituts de Manresa. Planteja un procés d'emprenedoria vinculat a la creació i promoció d'una activitat de caire juvenil.

Els tallers s'iniciaven amb un treball en grups a partir d'una dinàmica que facilitava el disseny d'una activitat i que, al final del taller, calia exposar davant de tota la classe. Al final de cada sessió tenia lloc una votació per decidir quina activitat era la més innovadora, necessària, motivadora i econòmica i tècnicament viable.

Entre totes les propostes triades per cada classe, un jurat n'ha escollit quatre de finalistes en funció de la seva qualitat i viabilitat.

Aquesta és la quarta vegada que es duu a terme el projecte Keep Kalm & deixeu-nos dir la nostra amb activitats guanyadores com una holi party o un paintball.