Junts per Manresa, candidatura que lidera l'alcalde Valentí Junyent, fa públic l'ordre de la llista de les onze persones que l'acompanyaran en el repte de tornar a ser escollit batlle de la capital del Bages.

Les primeres posicions de la llista les ocupen Valentí Junyent (1), Núria Masgrau (2), l'actual regidor i segon tinent d'alcalde, Joan Calmet (3), Rosa M. Ortega (4), i l'exdirector General de Centres Públics del Departament d'Ensenyament, Toni Massegú (5). Completen les primeres posicions Claudina Relat (6), Josep Gili (7), Mercè Tarragó (8), Josep M. Fius (9), Neus Adelaida (10), Said Ghoula (11) i Lluïsa Tulleuda (12).

Coneix els integrants de la llista de Junts per Manresa

1. Valentí Junyent: 58 anys. L'any 1984 es va llicenciar en Geografia i Història per la Universitat Autònoma de Barcelona, tot i que la seva trajectòria professional ha estat marcada per la gestió esportiva. Ha deixat una empremta en clubs d'elit de l'hoquei sobre patins i del basquetbol, i ha estat director d'arbitratge de l'ACB fins al 2010. Va ser president executiu i director general del Bàsquet Manresa en l'etapa més exitosa de la història del club: el TDK va ser campió de la Copa del Rei (1996), de la Lliga Catalana (1997) i de la lliga ACB (1998). Té un Màster en direcció i gestió esportiva de l'INEF de Catalunya i un màster en Intel·ligència Emocional a les Organitzacions per la UB. El Valentí ha mantingut l'arrelament a la ciutat i sempre ha tingut Manresa al cor, malgrat que les seves activitats professionals l'han portat fora dels límits de la comarca.

Va estudiar a l'escola parroquial del Vilar i al Col·legi Badia Solé de Manresa, clau en la seva formació humana i acadèmica. Des del 1978 hi va exercir com auxiliar administratiu. Va ser professor de BUP i COU de l'Escola Sant Francesc i professor i director tècnic de BUP i COU de l'Escola Joviat durant sis cursos.

2. Núria Masgrau: 47 anys. Llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials per la UAB. Postgrau en tributació per l'Escola Universitària d'Estudis Empresarials de Sabadell i Diploma de mediadora d'assegurances titulada. Del 1997 fins al 2016, va treballar al Montepio de Conductors Sant Cristòfol, en qualitat d'adjunt a direcció i com a responsable de l'àrea administrativa- comptable i financer. Ara és la Responsable d'administració de Mutuacat. També està vinculada a l'Agrupació Cultural del Bages, d'on fou promotora de la cavalcada de reis i de la trobada d'havaneres durant diversos anys. Actualment és membre actiu del Foment de la Sardana.

3. Joan Calmet: 59 anys. Diplomat en Magisteri a la Universitat Autònoma de Barcelona. Té 32 anys d'experiència en el sector del comerç audiovisual. Actualment és Regidor d'Habitatge i Barris, i Turisme. És el segon tinent d'alcalde.

4. Rosa M. Ortega: 53 anys. Llicenciada en Història Contemporània per la UAB. Títol professional de Solfeig, Teoria de la Música, Transposició i Acompanyament pel Conservatori Municipal de Música de Manresa. Certificat d'Aptitud Pedagògica en l'especialitat de música. Professora de música de l'institut Guillem Catà. Impulsora i directora de la Big Band de l'institut. Directora del Cor Jove i del Cor FUB+GRAN de la FUB, de la Coral Font del Fil i del Cor Obert format per alumnes de català del Centre de Normalització Lingüística Montserrat i voluntaris per la llengua. Impulsora de l'espectacle inclusiu Emociona't... que és Nadal!. Va rebre el premi Manresana del Pou 2017.

5. Toni Massegú: 45 anys. Llicenciat en Matemàtiques per la Universitat de Barcelona i professor de secundària des del 1998. Va ser director de l'institut Cal Gravat de Manresa des del 2008 fins al 2016. Després va treballar com a Director dels Serveis Territorials d'Ensenyament a la Catalunya Central, càrrec que va ocupar fins que el juliol del 2017, el van nomenar Director General de Centres Públics del Departament d'Ensenyament. El juny del 2018 va retornar a la seva plaça de professor a l'Institut Cal Gravat.

6. Claudina Relat: 35 anys. És arquitecta per l'Escola Superior d'Arquitectura de Barcelona (UPC) i està cursant el Màster Oficial en Urbanisme. Ha treballat en més de 15 despatxos d'arquitectura de Catalunya. Des del 2009 té el seu propi estudi d'arquitectura ubicat a Manresa i lidera un projecte d'arquitectura sostenible i ecològica. A escala internacional, les seves obres han estat publicades sobretot en països asiàtics. Va estar nominada al premi National Program and RIAS (Royal Institute of British Architects, RIBA) Student Awards for Architecture 2006.

7. Josep Gili: 56 anys. Llicenciat en Geografia per la UAB. Postgrau en Ordenació del Territori i Urbanisme pel Departament d'Infraestructura del Transport i Territori de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyers de Camins, Canals i Ports. Ha realitzat diversos programes d'especialització i desenvolupament directiu. Durant gairebé 10 anys va ser el director general de l'empresa tecnològica Tecnogeo. Des del 1993, és professor associat del Departament de Geografia de la UAB.

8. Mercè Tarragó: 48 anys. Des dels 18 anys, treballa a la Joieria Rellotgeria Copèrnic situada al carrer Àngel Guimerà. Associada a la UBIC de Manresa des de l'any 1978 i va ser membre de la Junta Directiva durant dos anys. És membre de la Junta de Guimerà Comerç des de 2004. També és sòcia i actual secretària del Club Rotary Manresa - Bages.

9. Josep M. Fius: 35 anys. Diplomat en Magisteri d'Educació Física per la facultat Blanquerna (Universitat Ramon Llull). Ha realitzat diverses formacions sobre Educació Emocional, Coaching Educatiu i Resolució de Conflictes. És professor de primària de l'escola La Salle Manresa des del 2010. Actualment és el president del PDeCAT a Manresa.

10. Neus Adelaida: 36 anys. Llicenciada en Economia per la Universitat de Barcelona. Ha exercit en diferents sectors de l'empresa privada destacant l'àmbit financer. Ha vinculat l'economia amb el món del dret fent de gerent a una notaria de Manresa, càrrec que està ocupant des de fa més de deu anys.

11. Said Ghoula: 46 anys. Format en mecànica i electrònica de l'automòbil, treballa en el departament d'enginyeria de Denso Barcelona des de fa 15 anys. Anteriorment, havia treballat a l'empresa Lemmerz a CNC i robòtica. Des del 2016, és el president de l'associació de veïns de la Font dels Capellans de Manresa.

12. Lluïsa Tulleuda: 57 anys. Infermera formada per la UB i la SEDEN (Sociedad Española de Enfermería Nefrológica). Post Grau en Emergències Extra hospitalàries per la UAB. Va treballar durant 10 anys a la Unitat Coronària de Manresa. Des de 1994 forma part de l'equip d'infermeria del Servei de Nefrologia i Unitat de Diàlisi de la Fundació Althaia. Actualment és membre de la Junta d'infermeria d'Althaia. Ha estat membre fundadora de l'Associació d'infermeres i infermers de la Catalunya Central. També va ser Secretaria del Centre d'Esports Manresa del 2011 al 2017 i vicepresidenta fins a l'octubre del 2018 .