Núria Masgrau, vinculada a l'Agrupació Cultural del Bages, promotora de la cavalcada de Reis de Manresa i de la trobada d'havaneres al parc de l'Agulla, serà la número 2 de la candidatura Junts per Manresa per a les pròximes municipals que encapçala Valentí Junyent. Ahir la formació va fer públic l'ordre de la llista de les 12 primeres persones que acompanyaran Junyent. S'havien fet públics els noms, però no l'ordre (veure Regió7 del 6 de marçRegió7). Masgrau serà la número 2. Darrera d'ella hi va l'únic regidor que repeteix, Joan Calmet. La número 4 és Rosa M. Ortega i el 5 és per a Toni Massegú.

La número 2 de la candidatura de Junts per Manresa té 47 anys. És llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials per l'Autònoma. Té un postgrau en tributació i el diploma de Mediadora d'Assegurances titulada. Del 1997 al 2016 va treballar al Montepio de Conductors com a adjunt a direcció i com a responsable de l'àrea administrativa, comptable i financera. Actualment és l'encarregada d'administració de Mútuacat.

Calmet és actualment regidor d'Habitatge, Barris i Turisme a l'Ajuntament, mentre que Ortega, de 52 anys, és llicenciada en Història Contemporània i té el títol professional de solfeig. Professora de música a l'institut Guillem Catà, dirigeix diverses corals i ha impulsat projectes d'inclusió a través de la música i la cultura. Massegú és llicenciat en Matemàtiques i professor a l'institut de Cal Gravat. Ha estat director dels Serveis Teritorials d'Ensenyament a la Catalunya Central i director general de Centres Públics del departament d'Ensenyament.