Si el ple de març va donar llum verd a l'inici de l'expedient administratiu per retirar els honors concedits per l'Ajuntament de Manresa a Lluís Argemí de Martí, el ple d'abril ha aprovat l'expedient.

D'aquesta manera es quedarà sense el carrer que té al barri de la Sagrada Família i sortirà de la galeria de manresans il·lustres.

El manresà Lluís Argemí de Martí va presidir la Diputació de Barcelona del desembre del 1943 fins al gener del 1946, per les seves vinculacions feixistes.

La CUP va expressar en el ple de març que en comptes de canviar el nom pel del cuiner Ignasi Domènech seria millor que se li posés un nom de dona perquè en una ciutat amb el nomenclàtor molt masculinitzat caldria prioritzar femintzar-lo. La regidora de la CUP Gemma Tomàs va expressar el desig que l'expedient que s'obria acabés de forma diferent a com es plantejava, però no ha estat així.

L'historiador Francesc Comas ha intervingut al ple, fent ús del reglament de participació ciutadana, per explicar els motius pels quals es demanava la retirada d'honors a Lluís Argemí de Martí, petició aprovada per unanimitat.