La processó de demà tindrà diverses afectacions en el trànsit. A partir de les 2 del migdia es prohibirà l'estacionament a la Baixada de la Seu, plaça d'en Creus, carrer d'Alfons XII (a la zona de càrrega i descàrrega) i carrer Guimerà. D'altra banda, un temps prudencial abans del començament (uns 30 minuts aproximadament) estaran tallats tots els accessos al recorregut. El principal tancament de circulació serà la prohibició de l'accés a plaça de Sant Domènec des de la plaça de la Bonavista i la carretera de Cardona.

Unes hores abans, a 2/4 de 10 del matí, amb motiu del Viacrucis de Divendres Sant al barri del Poble Nou, organitzat per l'Associació Reparadora Cultural de Pius IX, es prohibirà l'estacionament i es tallarà al trànsit de vehicles el carrer de Sant Josep, entre la plaça Bages i la plaça de Mossèn Vidal.

El servei públic urbà Bus Manresa es veurà afectat pels tancaments esmentats anteriorment. Es podran consultar les afectacions al servei a través del web www.manresabus.com o bé per telèfon, al 93 875 71 50.