L'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, que lidera la candidatura de Junts per Manresa, contestarà les preguntes que li enviï la ciutadania a través de WhatsApp en l'acte de presentació de tota la llista electoral que se celebrarà el dimarts 30 d'abril a les 19.30 h a l'Auditori de la Plana de l'Om.

Les preguntes s'han de fer arribar mitjançant una nota de veu a través d'«El WhatsApp de l'alcalde» (623 610 025). A l'inici de la nota de veu, s'ha de dir el nom i cognom i el barri de Manresa on viu aquella persona. La qüestió que es formuli no ha de durar més de 30 segons. Per qüestions de temps i de ritme de l'acte, s'escoltaran 25 preguntes i Junyent els hi donarà resposta. La resta, es contestaran a través de WhatsApp en els dies posteriors.

«El WhatsApp de l'alcalde» és una eina que la formació va posar en marxa a principis d'abril per recollir les propostes de la gent per acabar de confeccionar el programa electoral i per «poder conèixer de primera mà aquelles idees per fer de Manresa una ciutat encara més atractiva i agradable». L'objectiu, diuen des del partit, també és facilitar la participació dels manresans i manresanes en el projecte de Junts per Manresa i «oferir a la ciutadania una via fàcil i directe de poder fer sentir la seva veu».