Fem Manresa, la candidatura impulsada per la CUP, EUiA i Som Alternativa, ha presentat una llista configurada per 35 persones en què busca l'equilibri entre l'experiència activista, la connexió amb el teixit social i associatiu dels barris i el coneixement del funcionament de l'Ajuntament i les polítiques públiques.

L'equip destaca per una àmplia presència femenina. La llista és encapçalada per dues dones, l'alcaldable Roser Alegre i l'advocada Gemma Boix, i en el conjunt de la llista n'hi ha 20. La formació subratlla, també, la presència d'activistes socials independents, com Maite Uró, Enric Martí i Lolo Baena; i persones vinculades a l'entramat associatiu, com Júlia Martín, Caterina Armengol, Clàudia Palà, Lucca Marín, Meritxell Prat, Nil Saladich i Domènec Cucurella.

Formen part de la llista persones vinculades a la CUP i a l'esquerra independentista, com Gemma Tomàs, Jordi Trapé, Jordi Garcés, Aina Cecchini, Cati Morros i Josep Maria Mata, doctor en Geologia i catedràtic de Cristal·lografia i Mineralogia.

En el número 25 hi figura Jordi Masdeu, regidor de la CUP a l'Ajuntament durant els darrers 8 anys.

A la llista també hi ha candidats de l'espai dels comuns, com Ricard Ribera, coordinador d'EUiA i membre del Consell Nacional de Catalunya en Comú; Merche Bayot, de Som Alternativa, exresponsable del cercle local de Podem i fundadora de Democràcia Municipal; Ricard Sánchez, ex-coordinador d'EUiA Bages i militant de Comunistes de Catalunya; i Carlos Blanco, membre fundador del cercle de Podem Manresa i de Democràcia Municipal

Fem Manresa va decidir en assemblea oberta els 22 noms restants de la llista després que a mitjan mes d'abril fes públics els primers 13 noms de la candidatura a les municipals del 26-M. La confluència presenta una llista configurada en total per 35 persones.