L'alcalde Valentí Junyent, que lidera la candidatura de Junts per Manresa, va respondre preguntes que se li havien formulat mitjançant WhatsApp i que li va traslladar en directe la periodista Anna Vilajosana després d'una introducció de Pep Garcia.

Contundent va ser la resposta de Junyent a una pregunta sobre quin era el seu punt de vista sobre la plaça de la Reforma. «No ens agrada. A sobre de fer-ho lleig ens toca pagar-la fins al 2023». I va afegir que «evidentment, nosaltres ho hauríem fet diferent. No ens agrada tant formigó a prop de la Seu i a l'entrada de Manresa».

Junyent va anunciar que el seu govern «insistirà» amb la proposta de mesures d'endreça de la mobilitat i l'aparcament a la ciutat i va recordar a una persona que li demanava per les zones d'aparcament per a residents que, malgrat que «l'aplicació de la zona verda d'aparcament no ha tingut una bona acollida», cal reflexionar si pagar 20 euros per poder aparcar tot l'any resulta molt car o no.

Junyent va advertir el públic que l'electoralisme no ha estat precisament el seu fort i que per això ara arriba un radar mòbil que es posarà a la carretera del Pont de Vilomara, després de reiterades queixes per l'excés de velocitat.

Va avançar que s'intensificaran els esforços per promoure el civisme i castigar l'incivisme, per pacificar el trànsit, per afavorir la mobilitat a peu segura, perquè la ciutat estigui més neta ara que s'acosta la renovació de la concessió, per invertir més en habitatge i per obrir la ciutat al riu sempre buscant la complicitat ciutadana.