Aspirants a l'alcaldia de Manresa participaran aquest diumenge al Joc dels Candidats, una iniciativa que es va celebrar per primera vegada el 1999 amb l'objectiu de trencar la seriositat de la campanya amb una activitat lúdica en la qual els electors puguin veure els alcaldables en un context distès. L'acte tindrà lloc el diumenge, a les 12 del migdia, al pati del Teatre Kursaal i serà conduït pel locutor Xavier Serrano.

Durant una hora i mitja els candidats posaran a prova el seu enginy i coneixement de la ciutat en una nova edició del Joc dels Candidats. L'activitat és organitzada per l'associació cultural El Galliner i la Demarcació Catalunya Central del Col·legi de Periodistes de Catalunya.

Cada candidatura formarà un grup de tres persones les quals hauran de respondre algunes preguntes de cultura general de Manresa i, també, realitzar algunes proves d'acció. Un jurat format per Àngels Fusté, comunicadora; Laia Muns, gestora cultural i turística; i Lluís Virós, historiador, supervisaran i validaran les respostes.

Hi participaran les candidatures encapçalades per Valentí Junyent (Junts per Manresa), Marc Aloy (ERC), Felip González (PSC), Roser Alegre (Fem Manresa), Andrés Rojo (Ciutadans), Marc Olivé (Primàries Manresa), Ana Querol (Manresa en Comú), Carmelo Plaza (Podem Manresa) i Joan Comas (PP). Col·laboren en el joc Manresana d'Equipaments Escènics (MEES), Kursaal Espai Gastronòmic i el CAE.