La publicació de la miscel·lània La Manresa de fa 125 anys és la darrera activitat pendent de la seixantena organitzades per celebrar els 125 anys de les Bases de Manresa. Segons informació aportada per l'Ajuntament, el document s'està elaborant. Inclourà textos dels diferents aspectes de la Manresa del 1892 i recollirà els discursos de les autoritats, les ponències dels experts participants en la commemoració i una memòria de les activitats. La coordina el Centre d'Estudis del Bages i l'editarà l'Institut d'Estudis Catalans.

El penúltim acte de la commemoració, el 18 de maig de l'any passat, va consistir en un dinar de cloenda de la Comissió Cívica creada per dur a terme la celebració de l'efemèride, coordinada per Francesc Comas i Jordi Rodó.

Inspirat en el «dinar d'obsequi» que la Lliga Regional de Manresa va oferir als delegats de la primera Assemblea de la Unió Catalanista, el 27 de març del 1892, va incloure un menú inspirat en el de feia 125 anys però posat al dia pels cuiners del restaurant Las Vegas de Manresa, on es va fer: arròs a la catalana, cua de bou amb pèsols frescos de l'hort, llom arrebossat amb puré de patates, pollastre de corral rostit i, de postres, mel i mató.