El parc de l'Agulla de Manresa reuneix entre aquest dimecres i dijous gairebé 3.000 persones grans de 73 municipis de la província de Barcelona en el final de curs de l'activitat "A cent cap als 100", una iniciativa per al foment de l'activitat física entre les persones de més de 65 anys. El final de festa d'aquest any es fa a Manresa, amb una caminada que surt de Santpedor i, resseguint la sèquia, arriba fins al parc de l'Agulla, ja a la capital del Bages.

"A cent caps als 100" ha tingut enguany la participació de 73 municipis, 8 més que en l'edició anterior. Fonts de la Diputació de Barcelona indicaven ahir que cada any va sumant adeptes. En algunes poblacions grans, hi ha més d'un grup, i això fa que aquests dimecres i dijous hi hagi 74 grups que passen per Santpedor i Manresa. En total, en les activitats del curs, hi han pres part 3744 persones, i d'aquestes, un 65,8% han participat en 3 o més caminades.

Els organitzadors han repartit el final de festa en dos dies per poder gestionar adequadament els grups. Després de la caminada, els que han volgut s'han quedat al parc de l'Agulla, on l'organització els tenia preparats diferents activitats per amenitzar el final de festa, com ara balls i tallers de marxa nòrdida, A part de la Diputació, en l'organització també hi han participat els ajuntaments de Sant Fruitós de Bages, Santpedor i Manresa.