El nombre d'altes de socis a Òmnium Cultural en el darrer any ha crescut exponencialment a conseqüència de l'empresonament dels líders polítics i socials independentistes, entre ells, el president de l'entitat Jordi Cuixart. També cal remarcar que aquest creixement s'ha vist potenciat des de l'inici del judici al Tribunal Suprem a principis de febrer d'aquest any.

I és que les altes han crescut uniformement a tot el país i a Òmnium Cultural Bages-Moianès, concretament, s'han fet gairebé 2.000 socis des del mes de maig de l'any passat.

Ara, i per donar-los la benvinguda, Òmnium Bages-Moianès, ha organitzat una trobada de nous socis, aquells que se n'han fet en el darrer any, pel proper divendres 31 de maig a les 19 hores al carrer Sobrerroca, 38 de Manresa.

Serà el moment perquè els socis coneguin l'entitat per dins, se'ls expliqui els actes que organitza, les campanyes nacionals i per poder parlar i posar en comú tot allò que vulguin saber. En la trobada també es presentarà la junta i s'exposarà el Pla de Treball 2019.

La trobada està pensada per als socis que s'han unit a l'entitat en el darrer any, però està oberta a tots aquells socis que s'hi vulguin apropar.

Òmnium Cultural té actualment 168.000 socis, dels quals gairebé 7.000 són del Bages-Moianès.