Després de la trobada informal que van mantenir la setmana passada els dos caps de llista, Marc Aloy i Valentí Junyentrepresentants dels dos partits seuran junts per intentar trobar una sortida a la situació de bloqueig en la què es troben.

Tenint en compte que entre el guanyador i el segon, ERC i Junts per Manresa, respectivament, en les eleccions municipals del passat dia 26 de maig només hi va haver deu vots de diferència, fet ja el recompte dels vots nuls la setmana passada, dilluns es veurà si hi ha possibilitats d'explorar un acord de govern o uns i altres mantenen les seves posicions.

ERC va manifestar després de l'assemblea celebrada dimecres passat que, si bé prioritza un acord amb Junts per Manresa, ho lliga a "un canvi de lideratge que doni un nou impuls al govern de la ciutat". Per part de Junts per Manresa, les negociacions seguiran la mateixa línia que ja van donar a conèixer, en el sentit de compartir l'alcaldia, com es fa en altres municipis, tenint en compte que el resultat va ser tan ajustat.