Compartir una vetllada amb personatges coneguts, com Lluís Llach, Artur Mas, Joan Pera, Llucià Ferrer i Beth Rodergas a canvi d'una aportació solidària. Aquesta és la proposta de Sopart, una iniciativa a benefici del projecte Invulnerables, que capitaneja sor Lucía Caram, i que tindrà lloc el 14 de juny, al restaurant Sumoll de la Granada del Penedès.

El programa de la nit inclou un còctel de benvinguda, un sopar als menjadors del restaurant Sumoll i actuacions en directe als jardins del mateix establiment. Per assistir-hi cal reservar una de les 18 taules que hi ha disponibles, a un preu de 1.500 euros, que aniran destinats a ajudar al projecte de Caram a favor dels infants en perill d'exclusió social.

Altres cares conegudes que han confirmat la seva assistència al sopar i que compartiran taula amb els comensals que aportin diners són Antoni Bassas, Pilarín Bayés, Anna Bertran, Òscar Camps, Itziar Castro, l'equip de La Segona Hora de RAC 1, Joel Joan, Xantal Llavina, Francesc Mauri, Queco Novell, Mari Pau Huguet, Peyu, Pilar Rahola, Mariona Ribas, Anna Sahun i Natxo Tarrés.

Organitza la vetllada el Grup Ferré de restauració i les reserves es tramiten a través del correu sopartsolidari@grupferre.com.