L'ONCE ha repartit 5.000 euros a Manresa amb una butlleta del ‘Super Once’ (www.juegosonce.es).

David Martínez, agent venedor dels jocs responsables de l'Organització, és qui ha portat la sort des del punt de venda al carrer Born, 5. David, persona amb discapacitat com tots els venedors de l’ONCE, va vendre una butlleta premiada amb 5.000 euros.

L’agència de l’ONCE a Manresa presta serveis personalitzats a 400 afiliats i compta amb 87 agents venedors dels productes de joc de l’Organització.

Enguany, l’ONCE ha repartit de 48 milions i mig d’euros en premis a Catalunya.

El ‘Super Once’ és un producte de la modalitat de joc actiu format per una matriu de 80 números, numerats de l'1 al 80. Consisteix a triar entre 5 i 11 números de la matriu. Un sorteig dona una combinació guanyadora formada per 20 números. Existeixen set tipus d'apostes en funció de la quantitat de números triats: 11, 10, 9, 8, 7, 6 ó 5. Amb aquests elements es pot optar als premis que corresponguin, en funció del tipus d'aposta, l'import en euros apostat i el nombre d'encerts obtinguts.

Els productes de l'ONCE es comercialitzen per 20.000 agents venedors de l'ONCE. Gràcies al Terminal Punt de Venda (TPV), el client pot triar el nombre que més li agradi. I també en www.juegosonce.es i en establiments autoritzats. A Catalunya, l’ONCE compta en l’actualitat amb una xarxa de 2.700 venedors.