Un projecte de l'institut Guillem Catà de Manresa està entre els 45 finalistes dels mSchools Student Awards 2019 amb una proposta d'empresa sobre el col·lectiu LGBT i festivals de música.

Amb més de 25.000 alumnes matriculats en el curs 2017-2018, App Education és una assignatura optativa que s'imparteix als centres de secundària de Catalunya, en col·laboració amb el Departament d'Ensenyament. Dirigida a alumnes d'ESO, Batxillerat i Cicles Formatius, la iniciativa se centra en el disseny i la creació d'aplicacions per a dispositius mòbils, alhora que promou el treball en equip a l'aula i fomenta l'esperit emprenedor entre els alumnes. App Education permet millorar les competències digitals i l'esperit emprenedor dels alumnes. L'assignatura s'imparteix en anglès i en català.

Un dels 45 projectes finalistes és de l'Institut Guillem Catà de Manresa, en un equip format per quatre noies (Olga Linares Tudela, Sharon Dayana Valladares Sierra, Yacqueline Montenegro Herrera i Laura Pérez Gonzàlez) i el professor Xavier Mas que han presentat una proposta d'empresa sobre el col·lectiu LGBT i festivals de música. El treball, realitzat durant el curs, ha generat una pàgina web amb el seu logotip, un vídeo promocional, infografies i també ha creat la seva pròpia aplicació mòbil.