La Fundació Althaia ha donat la benvinguda als residents que inicien la formació especialitzada i ha acomiadat els que han finalitzat aquesta etapa. Enguany s'incorporen 28 nous professionals en formació, la xifra més elevada fins ara.

Dels deu professionals que enguany finalitzen la seva residència a la Fundació Althaia, nou continuaran vinculats laboralment a la institució.

També ho faran una part dels residents d'atenció familiar i comunitària de la Unitat Docent de l'ICS a la Catalunya Central que acaben la formació especialitzada. És la constatació de la importància que té la formació de professionals especialistes per a Althaia, que fa uns dies va donar la benvinguda als residents que es formaran els pròxims anys i va acomiadar els que ja han finalitzat aquesta etapa.

Enguany s'incorporen a la Fundació un total de 28 nous professionals en formació, dos més que l'any passat. Representa la xifra més elevada que ha acollit fins ara, resultat de l'aposta per oferir als futurs professionals de la sanitat una formació completa i de qualitat. Dels 28 nous residents, 16 corresponen a especialitats hospitalàries, mentre que els 12 restants són professionals d'atenció familiar i comunitària de la Unitat Docent de l'ICS a la Catalunya Central, que tenen Althaia com a hospital de referència.