Encarna Fernández, veïna de la Via de Sant Ignasi, va recollir diumenge, de mans d’Anna Martínez, presidenta de l’Associació de Veïns del Barri Antic, el premi de la quarta edició del Concurs de Guarniment Floral de Balcons del Centre Històric.

El guardó, que va ser lliurat a la plaça Major en el marc d’un concert-vermut amb la participació d’alumnes de l’Orquestra Infantil Llum de Manresa, consisteix en dues entrades per al Teatre Kursaal, dues per al Bàsquet Manresa (temporada 2019-20), dos abonaments mensuals per a les Piscines Municipals i dues targetes T10 del bus urbà.

Inclosa dins la campanya «Ja és primavera al Centre Històric», la convocatòria ha registrat enguany una participació de 103 concursants i ha comptat amb la col·laboració de les Associacions de Veïns del Barri Antic i de les Escodines, de la Fundació Aigües de Manresa, el Teatre Kursaal i el Baxi Manresa.

Organitzat pel Comissionat pel Centre Històric de l’Ajuntament de Manresa, el concurs pretén contribuir a donar visibilitat al teixit urbà del Barri Antic, les Escodines i Vic-Remei, per mitjà de la participació ciutadana.