L'Associació de Veïns de les Escodines ja té a punt les Enramades, que oferiran un cap de setmana d'actes que obriran la porta a la revetlla de Sant Joan.

Avui a 2/4 de 8 de la tarda, tradicional celebració eucarística de la diada de Corpus, a la sala d'actes del Casal, organitzada pel Club de Jubilats.

Demà, a les 6 de la tarda, concurs de dibuix «Com volem el nostre barri?», organitzat per la biblioteca. Dissabte, a les 10 del matí al pati de la Cova, bitlles catalanes i classe de taitxí amb Maria del Mar Llort Prat, que organitza la Comissió Santa Clara-Barceloneta.

A les 6 de la tarda, al pati del casal, es podrà veure l'espectacle infantil El Trencanous, una proposta del Quintet Quatre + 1 i Els contes de la Carla. Una hora més tard, concert amb la coral infantil Escodines i taller de cançons de tots els temps adreçat a totes les edats, que serà endolcit per una xocolatada. La programació de dissabte acabarà amb un concert del grup juvenil En Clau de Bages, a les 8 del vespre.

Ball, animació i revetlla

Diumenge, a les 9 del matí Terrabastall de Xàldiga, de Santa Clara a la plaça de Sant Ignasi. La Comissió Santa Clara-Barceloneta organitza a la Divina Pastora, de 5 de la tarda a 9 del vespre, Bumper Balls; a les 6 de la tarda actuarà el grup d'animació Ai Carai; a 2/4 de 8, espectacle de balls de saló a càr-rec de Swing Manresa, i a partir d'1/4 de 12 de la nit, revetlla de Sant Joan sense petards i ball d'Enramades a càrrec de DJ Xule (a partir de les 4 de la tarda hi haurà servei de bar, a les 7 botifarrada i, al vespre, coca i cava). Entremig, de 9 del vespre a 11 de la nit, festa de ball country organitzada per l'associació de veïns.

Durant el cap de setmana, el Club de Jubilats celebra el concurs de plantes i l'exposició de treballs.