Més de 600 estudiants interessats en l'oferta formativa de la UPC Manresa van conèixer l'escola durant la jornada de portes obertes del centre. Van assistir a una sessió de benvinguda on se'ls va donar informació general del centre i després se'ls van ensenyar les instal·lacions i se'ls va informar de manera més personalitzada de tots els graus que s'imparteixen al centre.

Com a novetat, aquest any s'ha optat per organitzar més dies de portes obertes amb l'objectiu de fer jornades amb grups més reduïts que l'any anterior, i així poder donar una millor atenció als assistents. La de dimarts va ser la quarta i última jornada, amb uns 60 joves, i a les anteriors n'hi van assistir més de 550.

Cada grup d'estudiants va poder passar pels diferents espais destinats a cada grau: tallers, aules, laboratoris, museu... Allà, responsables dels graus i estudiants els donaven informació específica dels estudis i els resolien dubtes. La jornada va tenir la implicació transersal dels membres de la UPC Manresa.

Estudiants, professors i personal d'administració i serveis van acompanyar els visitants i van donar una visió del centre des de l'òptica de la seva posició al centre educatiu.