La Plataforma en Defensa de les Pensions Públiques i els Drets de la Gent Gran vol rebre el nou govern de l'Ajuntament de Manresa plantejant-li les prioritats a les quals considera que cal donar resposta de forma «més immediata».

A la darrera concentració es va acordar sol·licitar una reunió urgent amb l'alcalde Valentí Junyent per lliurar-li el document.

La instància sol·licitant la reunió amb els punts acordats es llegirà a l'inici de la concentració convocada per a dimarts (habitualment es fa en dilluns però, en aquest cas, és festiu).

Tot seguit, els membres de la plataforma aniran a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per efectuar el corresponent registre d'entrada.

Posteriorment, a l'angle de la plaça que la plataforma ha batejat amb el nom de «Racó del jubilat» tindrà lloc una postrevetlla del jubilat amb coca, mistela, cava, i per descomptat, una traca.

Amb motiu del període estival, aquesta concentració tancarà el cicle iniciat el mes d'octubre passat. Les concentracions es reprendran el mes de setembre.