El saló de sessions de l’Ajuntament de Manresa acollirà la reunió que dimecres celebrarà a Manresa el Govern de la Generalitat. L’anunci que l’executiu es reuniria a la capital del Bages es va fer aquesta setmana, però, no es va acabar d’especificar a on. La convocatòria respon a la voluntat del Govern d’apropar les reunions al territori.

El Consell Executiu es reuneix cada setmana i se celebra habitualment al palau de la Generalitat. Aquest dimecres canviarà l’escenari es durà a terme el saló de plens de l’Ajuntament de Manresa. Hi participaran el President de la Generalitat, Quim Torra, i els consellers i conselleres de l’executiu.

Durant aquesta legislatura ja s’han fet reunions fora del palau de la Generalitat. Se n’han celebrat a Sant Julià de Ramis, a Girona, i a Viella, a l’àrea Pirineu i Aran. La de Manresa serà la tercera sortida.

La reunió començarà a les 9 del matí. Posteriorment hi haurà l’habitual roda de premsa per informar dels acords de Govern a càrrec de la consellera de Presidència i portaveu, Meritxell Budó.