L'Oficina de Turisme de Manresa ha acollit aquest migdia l'acte de lliurament dels premis a les persones guanyadores de la campanya "Compra i guanya", promoguda des de la regidoria del Centre Històric de l'Ajuntament de Manresa conjuntament amb els altres 29 municipis catalans (a més de Manresa) que formen part de la Xarxa de Barris Antics amb projectes i, que a la capital del Bages, és una realitat gràcies a l'empenta de les associacions de comerciants que hi ha implantades al Centre Històric.

Ha lliurat els premis la regidora de Centre Històric, Claudina Relat, que ha entregat 30 obsequis consistents en una visita turística per a dues persones als diferents municipis adherits a la campanya. Els premiats podran gaudir d'experiències gastronòmiques, visites guiades, espectacles i productes típics de cadascun dels municipis organitzadors.

D'aquesta manera, aquesta campanya té dues vessants: d'una banda, premiar la compra als nuclis antics i, de l'altra, donar a conèixer la riquesa i el patrimoni de cada municipi.

Le mecànica del concurs consistia en què el client, per cada compra feta, rebia una butlleta que dipositava en una bústia i l'habilitava per participar en el sorteig que es va portar a terme el dimarts, 9 de juliol. També s'ha realitzat un sorteig entre els comerços que han participat en la campanya i la guanyadora ha estat la botiga Giralt, al carrer del Born.

Per la seva banda, els guanyadors de la visita a Manresa vindran a la capital del Bages el dissabte 29 de setembre procedents de la resta de municipis que integren la Xarxa de Barris Antics.

Les persones guanyadores del sorteig i les localitats on gaudiran d'una visita turística són les següents:

Montserrat Genescà

(L'Arboç)

Irene Alfonso

(Balaguer)

Fina De Toro

(Les Borges Blanques)

Maldonado, Olga/ Laura Pizarro

(Calaf)

Àngel Flaqué

(Calafell)

Juana García

(Cardona)

Úrsula Vega

(Centelles)

Glòria Grau

(Cervera)

Aida Rubiralta

(Falset)

Carme Novell

(Figueres)

Roser Alegre

(Juneda)

Vanesa Buenache

(La Selva del Camp)

Cristina Agache

(Llagostera)

Pablo García

(Lleida)

Carmen Forrolla

(Mediona)

Severiano Panduro

(Roda de Ter)

Montse Guarro

(Sallent)

Chloé Prodhomme

(Sant Hipòlit de Voltregà)

Xavier Piqué

(Sant Martí de Tous)

Carla Márquez

(Sant Quintí de Mediona)

Dolors Sánchez

(Santa Coloma de Queralt)

Ruth García

(Solsona)

Mireia Bolet

(Súria)

Anna Nadal

(Torelló)

Rita Rodamilans

(Tortosa)

Joan Civit

(Tremp)

Concepcion Cano

(Ulldecona)

Marcel·lí Pla

(El Vendrell)

Montse Borrut

(Vilanova del Camí)

Jordi Giralt

(Falset)