La Fundació Althaia i Ampans organitzen el Postgrau sobre malaltia mental i alteracions de la conducta en persones amb discapacitat intel·lectual amb la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya.

Amb aquesta iniciativa, que s’emmarca en l’activitat de la Càtedra de Salut Mental UVic-UCC, es cobreix un buit existent en formació específica per als professionals del sector de l’atenció a les persones amb discapacitat intel·lectual o malaltia mental amb trastorns de la conducta.

El postgrau, semipresencial, s’iniciarà el pròxim mes d’octubre. S’adreça a psicòlegs, pedagogs, metges, psiquiatres, mestres, educadors socials i els professionals que treballen en els recursos per a persones amb discapacitat intel·lectual com centres d'atenció primerenca, centres d'educació especial, educació integrada, centres ocupacionals, centres de dia, centres especials d'ocupació, residències o pisos tutelats i serveis de les xarxes de salut mental.

Es calcula que un terç de les persones amb malaltia mental i discapacitat intel·lectual presenten alteracions de la conducta. Això fa que sigui un dels principals reptes que han d'afrontar els professionals i els serveis que donen suport a aquestes persones.

L’organització d’aquest postgrau posa de manifest el treball conjunt de tres institucions del territori referents en els àmbits social, de la salut i del coneixement i reforça les diferents línies de col·laboració que hi ha entre elles.

Per a més informació, cliqueu aquí.