El tall de la carretera de Santpedorper unes obres d'Aigües de Manresa s'ha realitzat aquest migdia en sentit ascendent, en direcció a la plaça de la Creu, i tot seguit en direcció a la plaça de la Bonavista.

Des dels volts de la 1 del migdia d'aquest dimarts, els conductors que pugin per la carretera de Santpedor s'han de desviar obligatòriament pel carrer de la Creu Guixera, on s'ha prohibit l'aparcament per facilitar la circulació d'autobusos.

Els conductors que circulen per la carretera de Santpedor provinents de la Bonavista es desvien pels carrers Creu Guixera, Llibertat i Doctor Trueta per accedir de nou a la carretera de Santpedor.

S'ha tallat l’accés a la carretera de Santpedor des de la plaça de la Creu. Els conductors han de continuar per l’avinguda de les Bases de baixada i es poden desviar a la dreta pel carrer Llibertat, que està canviat de sentit fins al carrer Doctor Trueta.

També es pot agafar el carrer Creu Guixera des de les Bases i anar a buscar la carretera de Santpedor en direcció a la plaça Bonavista.

Els vehicles que circulen pel carrer Sèquia s'han de desviar pel carrer Bisbe Torras i Bages. Pel que fa a les afectacions al transport públic, el Bus Manresa modifica el seu recorregut d’acord amb els desviaments de trànsit establerts.

S’anul·len les parades del bus urbà de la plaça Mallorca (en ambdós sentits) i Valentí Almirall. Les afectacions es poden consultar mitjançant la web www.manresabus.com o trucant al telèfon 93 875 71 50.

Canvi de canonades

Els treballs que han generat els talls consisteixen en la renovació d'un tram de canonades d'aigua potable en una superfície d'uns setanta metres de longitud de la carretera de Santpedor, entre el carrer de la Creu Guixera i el carrer de Menorca.

Les canonades s'han de renovar perquè han quedat obsoletes, pel fet que tenen més de 40 anys d'antiguitat. Les obres obligaran a obrir rases d'entre dos i tres metres de profunditat, que s'aniran tapant a mesura que es col·loquin les noves canonades, i que se situa prop del mig del carrer, cosa que fa necessari tallar completament el trànsit. No es preveuen talls d'aigua als veïns del sector, de manera que el subministrament estarà garantit en tot moment.