Les fires Ecoviure i Cuida't tornaran a coincidir en dates, renovant l'aposta iniciada l'any passat per la Fundació Turisme i Fires de Manresa per dedicar tot un cap de setmana a les propostes relacionades amb el medi ambient i la cura de la salut. Les fires se celebraran al Palau Firal de Manresa els dies 19 i 20 d'octubre, en espais diferenciats i amb un programa d'activitats propi però amb la voluntat d'afavorir el trànsit de visitants entre l'una i l'altra, tenint en compte els interessos compartits entre el públic dels dos certamens. En l'edició de l'any passat, la complementarietat de les dues fires va permetre incrementar-ne el nombre global de visitants.

En aquests moments el període de contractació d'estands està obert i es treballa per portar-hi una oferta atractiva i que reflecteixi les darreres tendències dels sectors del medi ambient i les teràpies naturals. Quan falten dos mesos per a la celebració de les fires, Ecoviure ja ha comercialitzat prop d'un 65% de l'espai disponible, mentre que l'ocupació de Cuida't està al voltant del 50%.

Un espai infantil, novetat d'Ecoviure

Una de les principals novetats d'Ecoviure serà la creació d'El Petit Ecoviure, un espai dedicat als infants on es faran activitats divulgatives i de sensibilització relacionades amb l'ecologia i la sostenibilitat. Es preveu que el sector de l'alimentació ecològica tingui un protagonisme destacat a la fira, que també mostrarà experiències en tèxtil sostenible, bioconstrucció i energies renovables.

Cuida't, per la seva banda, tornarà a comptar amb centres de teràpies complementàries de la medicina tradicional, i tindrà la presència d'associacions solidàries d'afectats per diferents malalties.