Les fires Ecoviure, relacionada amb el medi ambient, i Cuida't, centrada en la cura de la salut, tornaran a coincidir en dates, tot renovant l'aposta iniciada l'any passat per la Fundació Turisme i Fires de Manresa de dedicar-hi un cap de setmana. Les dues fires se celebraran al Palau Firal de Manresa els dies 19 i 20 d'octubre, en espais diferenciats i amb programes independents, però amb la voluntat d'afavorir el trànsit de visitants entre l'una i l'altra. En l'edició de l'any passat, la complementarietat de les dues fires va permetre incrementar-ne el global de visitants.

A hores d'ara, Ecoviure ha comercialitzat prop d'un 65% de l'espai disponible, i l'ocupació de Cuida't està al voltant del 50%.

Una de les principals novetats d'Ecoviure serà la creació d'El Petit Ecoviure, un espai dedicat als infants amb activitats divulgatives i de sensibilització. També es preveu que el sector de l'alimentació ecològica tingui un protagonisme destacat en aquesta fira. Per part seva, Cuida't tindrà la presència d'associacions solidàries d'afectats per diferents malalties.