El gos que aquest divendres al matí han deixat sol al carrer de Sant Joan Baptista de la Salle (conegut com els Esquilets) de Manresa, es reunirà demà amb la seva família. Així ho assegura la protectora d'animals L'Aixopluc, que se n'ha fet càrrec a l'espera que apareguessin els seus propietaris.

Tot sembla que haurà quedat en un descuit i no en un abandonament. Algú ha deixat el seu gos lligat davant del supermercat Condis, a les 9 del matí. A 1/4 de 12 del migdia, quan el quisso ha començat a bordar, els comerços de l'entorn s'han adonat de la situació.

Pels volts de la 1, el gos ha estat recollit per la protectora d'animals. Abans, l'ha acollit a la seva botiga de la carretera de Vic -la merceria Bové- Ester Muntané, que ha explicat que la Policia Local li ha dit que, si no era un abandonament, també es podria haver donat el cas que una persona gran se l'hagués descuidat.

Mentre el gos ha estat lligat al carrer, la botiga d'animals Fornells de la carretera de Vic li ha portat menjar i aigua.