Ampans, propietari de l'antiga fàbrica Vinyes de Manresa, enderrocarà la setmana vinent un mur que dona al camí de la Torre d'en Vinyes a instàncies de l'Ajuntament. El 2016, aquesta fàbrica abandonada va ser l'escenari d'una agressió sexual a una menor, de la que aquest diari es va fer ressò fa unes setmanes. Malgrat això, però, el consistori assegura que l'actuació no té res a veure amb la violació.

Es fa perquè el mur que dona al camí està en mal estat i corre el perill de caure en qualsevol moment, segons les mateixes fonts. Les obres començaran el dilluns vinent i obligaran a tallar el trànsit de vehicles del camí de la Torre d'en Vinyes amb accés des del carrer Concòrdia. És previst que aquests treballs durin cinc dies.

Després que es fes públic el judici als sis acusats d'abusar en grup d'una menor a la fàbrica, Ampans, propietària de l'edifici des de l'any passat, va assegurar que «en els propers dies» posaria mesures de seguretat per limitar l'accés a la finca. També va avançar llavors que s'enderrocaria aquest mur malmès.