Ampans, propietari de l'antiga fàbrica Vinyes de Manresa, portarà a terme la setmana vinent l'enderroc urgent d'un mur de formigó que dona al camí de la Torre d'en Vinyes, a instàncies de l'Ajuntament. El 2016, aquesta fàbrica abandonada va ser l'escenari d'una agressió sexual en grup a una menor, de la qual es va fer ressò aquest diari fa unes setmanes. Malgrat això, el consistori ha assegurat que l'actuació no té res a veure amb la presumpta violació.

L'enderroc es porta a terme perquè el mur que dona al camí està en molt mal estat i corre el perill de caure en qualsevol moment, segons les mateixes fonts. Les obres començaran dilluns i obligaran a tallar el trànsit de vehicles del camí de la Torre d'en Vinyes amb accés des del carrer de la Concòrdia. És previst que aquests treballs durin cinc dies.

Després que es fes públic el judici als sis acusats d'abusar en grup d'una menor a la fàbrica, Ampans, propietària de l'edifici des de l'any passat, va assegurar que «en els propers dies» posaria mesures de seguretat per limitar l'accés a la finca. També va avançar llavors que s'enderrocaria un mur que estava malmès.