Hi ha propietaris que no s'atreveixen ni a penjar fotos de l'interior dels pisos que posen a la venda a través d'Internet. En els principals portals immobiliaris, els internautes poden trobar habitatges al carrer de l'Aiguader, tot i que a l'interessat li resulta difícil saber com és exactament el pis perquè gairebé no hi ha fotografies de l'interior.

Ahir, a Idealista hi havia l'anunci d'un bloc sencer al carrer de l'Aiguader per 150.000 euros. En total, 250 metres quadrats distribuïts en uns baixos i dos pisos. Les fotografies, però, impedeixen veure la totalitat de l'immoble, les úniques tres fotos que s'hi poden veure (en què es veu unes golfes, unes escales plenes de pols i un lavabo que no convida a entrar-hi) donen una idea de quin pot ser l'estat de la resta de l'immoble. El propietari sap jugar amb les paraules perquè a l'anunci especifica que es tracta d'un xalet. Enlloc no diu que hi fa falta una reforma integral.

Al mateix portal d'Internet hi ha l'anunci d'un pis al passatge de les Escodines de 46 metres quadrats per 41.500 euros. Només hi ha dues fotografies de dins l'immoble. De fet, no es veu l'interior del pis, ja que només dues fotografies mostren una porta antiga, feta malbé i sense pany. La resta d'imatges són dels carrers del voltant. Val a dir que als portals immobiliaris també hi ha pisos reformats i, que per les imatges que hi ha penjades, sembla que reuneixen totes les condicions per viure-hi bé.

Els preus de pisos arreglats, d'entre 110 i 140 metres quadrats, oscil·len entre 80.000 i 220.00 euros. També cal afegir-hi que no a tot el barri de les Escodines hi ha els problemes d'okupes i deteriorament, i més amunt del carrer Nou de Santa Clara els veïns no pateixen els problemes que hi ha en el tram comprès entre aquest carrer i la plaça de Sant Ignasi. Les immobiliàries afegeixen que els anuncis de pisos atrauen, a vegades, okupes.