El dia central de les Festes de Sant Ignasi, organitzades per l'Associació de Comerciants de Sobrerroca, plaça Major, Sant Miquel i Voltants, la Fundació la Cova, la Fundació Turisme i Fires i l'Ajuntament de Manresa, arriba avui amb una dotzena d'actes lúdic i religiosos des del matí fins a la nit.

El programa s'obrirà a 3/4 de 9 del matí amb una botifarrada a la plaça Major i es clourà al mateix escenari amb un sopar a la fresca amb animació musical i rosari a la capella de la Creu del Tort.

Tot el dia hi haurà les parades de la dotzena Fira Mercat, que s'estendrà pels carrers Sobrerroca i Sant Miquel. Un clàssic és la missa al Pou de la Gallina a les 11 i, en acabar, una petita representació teatral amb El Teló.

Caldrà veure quants participants té enguany la Trobada d'Ignasis i Ignàsies, a 1/4 d'1 del migdia, seguida d'una visita guiada a comerços emblemàtics, vermut popular i, a la tarda, inflables i tatuatges temporals, exhibició de l'escola Ciclisme Manresa Bicitrial, i, a 3/4 de 6 de la tarda, espectacle infantil i xocolatada i La Corneta Riallera i coca i xocolata, a partir de les 7 de la tarda.