El 25 d'agost, a la plaça de Sant Domènec, es farà la proclamació de la pubilla i l'hereu de Manresa Abans, però, cal que es presentin les candidatures.

Com és habitual, la Comissió de la Pubilla i l'Hereu de Manresa de l'Agrupació Cultural del Bages i la regidoria de Cultura de l'Ajuntament han obert la convocatòria de candidats. Es convoca als nois i noies manresans que estiguin empadronats a Manresa com residents des de fa cinc anys com a mínim, que siguin solters i que tinguin entre 17 i 22 anys.

El termini de les inscripcions per a les candidatures finalitzarà el 24 d'agost, i el diumenge 25 d'agost, a les 11 del matí, es farà una reunió i l'examen al local de l'Agrupació Cultural del Bages, on caldrà que assisteixin tots els candidats i candidates amb el seu representant, que formarà part del jurat.

Les candidatures es poden presentar a les oficines de Cultura de l'Ajuntament, al Passeig de Pere III, 27; al local de l'ACB (c. Talamanca, 15), al correu pubillatgedemanresa@gmail.com i al telèfon 659 997 855.