Fa gairebé tres dècades que l'empresa Ràdio Taxi Manresa dona servei als usuaris de la ciutat, fet que la converteix en l'empresa de taxis amb més antiguitat. La seu la té al barri de la Balconada, al carrer d'Oleguer Miró.

En funcionament des de l'abril del 1991, l'empresa disposa actualment de 21 taxistes, que, a través de la junta de l'empresa, asseguren que, tot i que de tant en tant es troben clientela que els complica la feina, en general, «sempre és un plaer ajudar la gent a desplaçar-se còmodament, sobretot la gent gran que va al metge», a la qual el taxi fa un gran servei.

Els taxistes consideren que, malgrat la proliferació del transport públic, el servei de taxi és encara necessari, sobretot quan es tracta d'urgències.

Hi ha un conjunt de persones que depenen del taxi diàriament, però també de manera setmanal i mensual. Sobretot, són persones d'edat avançada que no condueixen ni es veuen amb cor d'agafar el transport públic. Són clients habituals del taxi; els recullen a la porta de casa i els tornen al mateix lloc, amb immediatesa.

No obstant això, la junta de Ràdio Taxi diu que el mite que la major part d'usuaris està formada per gent gran no és cert, ja que hi ha molta gent jove que, sobretot les nits de cap de setmana, es desplacen en taxi. «Els dissabtes a la matinada els joves es fan amb el servei de taxi, igual que els dies forts de servei: la nit de cap d'any i la revetlla de Sant Joan», diuen.

Els treballadors de Ràdio Taxi consideren que han tingut sempre un bon ritme de feina pel fet que «som una empresa longeva, que dóna un bon servei i, si un client ens demana quelcom al nostre abast, intentem complir de la millor manera possible».

Fa uns 6 anys, l'empresa va patir una escissió interna i un grup de treballadors van fundar Taxis Manresade manera que el volum de taxistes de Ràdio Taxi va disminuir. Amb tot, asseguren que «actualment, la feina és proporcional respecte a quan hi érem tots», i agraeixen aquest fet als clients fidels que no han marxat.