Sant Andreu Salut ha adquirit i acaba d'estrenar una nova furgoneta de transport adaptat destinada a realitzar el transport dels usuaris de l'hospital de dia de Sant Andreu. La furgoneta, que substitueix l'anterior vehicle, llueix la nova imatge corporativa de Sant Andreu Salut.

Al llarg del 2018, a l'hospital de dia es van atendre 323 usuaris, un 60 % dels quals utilitzaven aquest transport, que fa un recorregut per Manresa, Sant Joan de Vilatorrada i Sant Fruitós de Bages. Aquest servei és gratuït per als usuaris gràcies a una aportació de l'Obra Social La Caixa.

L'hospital de dia de l'Hospital de Sant Andreu és un servei d'assistència diürna d'estada temporal, bàsicament sanitari, orientat a persones que necessiten rehabilitació després d'un procés agut o en el curs de malalties cròniques. En aquest hospital s'hi ofereix rehabilitació funcional i de les activitats de la vida diària, teràpies d'animació i socialització, així com programes d'educació sanitària, per tal d'aconseguir l'adaptació a la nova situació, la reinserció al seu domicili i prevenir reingressos a l'hospital d'aguts.

A començament de l'any passat, la fins aleshores coneguda com Fundació Sociosanitària de Manresa (FSMM) va canviar el seu nom pel de Sant Andreu Salut, sorgit de l'assessorament d'Esade.