Dilluns s’iniciaran obres de clavegueram al carrer Dos de Maig de Manresa, entre la carretera de Cardona i el carrer del Cos. Tindran afectacions en el trànsit. Són a càrrec d’Aigües de Manresa i és previst que durin un mes.

Es dividiran el dues fases. A la primera els treballs s’executaran a la cruïlla del Dos de Maig amb el carrer del Cos, i en una segona es farà el tram del Dos de Maig, entre el Cos i la carretera de Cardona.

Afectacions

Es tallarà el trànsit de vehicles del carrer Dos de Maig entre la carretera de Cardona i el carrer del Cos, inclosa la cruïlla del carrer del Cos que es restablirà al trànsit de vehicles un cop finalitzada la primera fase.

Es regularà el trànsit de diversos vials afectats en forma de «cul de sac».

  • El carrer del Cos entre el carrer Bruc i el Dos de Maig, amb accés i sortida de vehicles pel carrer Bruc.
  • El carrer del Cos entre el carrer Fonollar i el Dos de Maig (plaça 8 de març inclosa), amb accés i sortida de vehicles pel carrer Fonollar.

S’invertirà el sentit de circulació del carrer Dos de Maig, entre el carrer del Cos i el Ramon Llull, de manera que els vehicles accediran a aquest tram del carrer Dos de Maig i al carrer Nou de Valldaura des del carrer Ramon Llull i sortint pel carrer Bruc.

Es mantindrà l’accés i sortida de vehicles en el tram afectat per obres des de la carretera Cardona.

El servei Bus Manresa modificarà el seu recorregut en la línia L8 Perimetral - Estacions, d’acord als desviaments de trànsit establerts. S’anul·laran les parades del Dos de Maig i la del davant de la Policia Local.

Aquestes obres es realitzen després de les que Aigües de Manresa ha dut a terme aquest estiu a la carretera de Santpedor, que s'han acabat aquesta mateixa setmana i que també ha tingut afectacions en el trànsit, i les que s’estan executant al carrer Sant Josep, que en aquest cas afecta un dels sentits de circulació.