El proper dilluns 19 d'agost començaran els treballs de renovació del clavegueram del carrer Dos de Maig, entre la carretera de Cardona i el carrer del Cós, a càr-rec d'Aigües de Manresa.

La secció de Planificació de la Via Pública comunica que els treballs constaran de dues fases: durant la primera, s'executarà la cruïlla del carrer del Dos de Maig amb el carrer del Cós, i, a la segona, es farà el tram del carrer del Dos de Maig, entre el carrer del Cós i la carretera de Cardona.

L'obra tindrà diverses afectacions al trànsit, que quedarà tallat per als vehicles entre la carretera de Cardona i el carrer del Cós. Un cop hagi finalitzat la primera fase dels treballs, el trànsit en aquesta zona es tornarà a obrir.

Als vials que quedin afectats per aquest tall se'n regularà el trànsit en «cul de sac»: en primer lloc, al carrer del Cós, entre el car-rer Bruc i el Dos de Maig, s'hi podrà accedir i sortir en automòbil a través del carrer del Bruc.

El carrer del Cos, entre el carrer Fonollar i el del Dos de Maig (plaça 8 de març inclosa), també tindrà accés i sortida de vehicles pel carrer Fonollar.

Finalment, s'invertirà el sentit de circulació del carrer del Dos de Maig, entre el carrer del Cos i el de Ramon Llull.

Es mantindrà l'accés i sortida de vehicles en el tram afectat per obres des de la carretera Cardona.