Durant aquest agost coincidiran dues obres d'Aigües de Manresa a la capital del Bages que tindran afectacions al trànsit. Una és la que ja s'està duent a terme al carrer de Sant Josep, entre el Súria i el Tortonyes, i que talla el carril en direcció a la plaça Bages. I l'altre començarà demà al carrer del Dos de Maig i que també tindrà incidència en la mobilitat.

Els treballs al carrer de Sant Josep duraran fins a final d'agost i han obligat a tallar un dels dos car-rils de circulació, el de pujada. Els vehicles es desvien pels carrers Súria, Amat-Piniella i Tortonyes. Aixi mateix s'ha prohibit l'aparcament de vehicles per mantenir el trànsit en direcció al passeig de Pere III.

A les obres del carrer de Sant Josep, que es fan per a diverses connexions a la xarxa general de clavegueram, s'afegiran avui les del carrer del Dos de Maig. En aquest cas per renovar el clavegueram al tram entre la carretera de Cardona i el carrer del Cós.

En aquest cas es tallarà el trànsit del Dos de Maig amb el Cós i la carretera de Cardona, inclosa la cruïlla amb el carrer del Cós, on es restablirà la circulació un cop finalitzi la primera fase de les obres.

Al Cós, entre el Bruc i el Dos de Maig, l'accés i la sortida de vehicles es farà pel Bruc. I al Cós, entre Fonollar i Dos de Maig -amb la plaça 8 de Març inclosa-, l'accés i la sortida de vehicles es farà pel Fonollar. El bus urbà també modificarà el seu recorregut. Les obres duraran 4 setmanes.