Durant tot el dia d'avui no es podrà circular pel passeig Pere III, entre la Bonavista i el carrer Sèquia en direcció a la plaça Onze de Setembre, ni tampoc entre plaça Espanya i Sèquia en direcció a la Bonavista, a causa de les obres de pavimentació que s'hi duran a terme. Formen part del pla de xoc per millorar l'espai públic que es porten a terme aquest estiu.

En sentit baixada els vehicles que vulguin anar al Passeig es desviaran pel Sèquia des de la carretera de Vic i pel carrer Circumval·lació. De pujada no es podrà circular. Els cotxes que transitin per la plaça Espanya hauran d'anar necessàriament cap el carrer Guimerà o bé pel Soler i March que connecta amb el carrer Carrasco i Formiguera.

Els dos talls de trànsit, que és previst que durin un dia, afectarà també al servei del bus urbà i al transport interurbà que té la seva parada a plaça Espanya. Canviaran de recorregut d'acord amb els desviaments establerts.

Avui també hi haurà treballs de pavimentació al carrer que uneix el Passeig amb el Circumval·lació que hi ha al costat de l'edifici dels sindicats, i al Creu Guixera, entre el carrer Llibertat i la carretera de Santpedor.

Les obres per millorar calçades es va iniciar el 13 d'agost passat amb l'objectiu de millorar 22 carrers de la ciutat. Té un pressupost de gairebé mig milió d'euros. Mig milió més del pla de xoc es destinaran al llarg de l'any a reparar i ampliar voreres, fer reformes d'accessibilitat i també hi haurà una partida per a parcs infantils.