Una avaria ha deixat sense aigua els veïns de la carretera del Pont de Vilomara de Manresa, aquest dissabte al matí. Segons ha informat Aigües de Manresa, el servei no es va poder restablir fins a les 7 de la tarda. El tall d'aigua va afectar la carretera del Pont de Vilomara des de l'altura del carrer Trieta fins a l'altura del carrer Foneria, i també el carrer Lluís Argemí.

També van resultar afectats, segons fonts de la companyia, els números 33, 35 i 37 de la carretera del Pont. En un primer moment, Aigües de Manresa ha informat a les xarxes socials que l'avaria estaria resolta a les 5 de la tarda. Tot i això, minuts més tard va informar que els treballs de reparació s'allargarien fins a les 7 de la tarda, que és quan es va restablir el servei.

L'empresa que gestiona la xarxa d'aigua de Manresa va demanar als veïns afectats que disculpessin les molèsties que els havia generat aquesta incidència i el tall d'aigua. Per ara, es desconeix la causa de l'avaria, que va tenir lloc sobre les 11 del matí.