Els comerciants del carrer Àngel Guimerà de Manresa han convocat un concurs de fotografia a Instagram en què sortejaran tres vals de compra valorats en 100 euros cadascun per gaudir als establiments associats de Guimerà Comerç.

Per participar-hi, cal retratar-se amb un dels cinc grans plafons que hi ha repartits pel carrer Guimerà que reprodueixen la imatgeria de Manresa: gegants vells, hereu i pubilla, nans, àliga i lleó. Els plafons tenen uns forats a mitja altura perquè els infants puguin posar-hi la cara i ser fotografiats així amb la imatgeria. Ahir, diverses famílies que passejaven o feien compres per la zona van aprofitar l'ocasió per captar el moment i participar al concurs. La Clàudia i el David, per exemple, van ser fotografiats per la seva mare al plafó dels gegants de Manresa, col·locat davant la Xixonenca (vegeu-ne la imatge).

Per participar al sorteig cal fer-se una foto amb la imatgeria; publicar-la a Instagram amb l'etiqueta #guimeragegants; i fer-se seguidor del perfil @guimeracomerc. Hi ha temps fins al proper 31 d'agost.