La Festa Major Alternativa començarà avui al vespre amb el tradicional cercatasques. S'iniciarà a les 8 a la plaça de Gispert. Amb acompanyament musical i l'actuació de la colla bastonera Manrússia Van del Pal, farà un recorregut pel carrer Sant Miquel, plaça Major, plaça del Carme, plaça d'Europa, Muralla del Carme, Muralla de Sant Francesc i carrer de Sant Francesc per acabar a la plaça de la Música, on hi haurà la festa final.

Per a diumenge a la tarda s'ha programat un taller d'autodefensa feminista per a dones, lesbianes i trans, que es farà a l'Ateneu Popular La Sèquia. Al mateix ateneu hi haurà dilluns, a les 4 de la tarda, el roomscape «Sabotatge al patró», i a les 8 del vespre es projectarà el documental La lluita obrera: història d'una vaga», a la plaça de Sant Ignasi Malalt.

Ja el dimarts 27 hi haurà la Festa Major Alternativa Infantil a la plaça d'Europa. Començarà a les 6 de la tarda amb jocs sensorials i tallers. A les 7, a la mateixa plaça d'Europa, hi actuaran Natxo Tar-rés & The Wireless.