El Centre d'Interpretació del Carrer del Balç ha estat guardonat amb el Certificat d'Excel·lència 2019 de TripAdvisor. És un reconeixement que es dona per haver rebut sistemàticament puntuacions altes i bones valoracions dels viatgers i usuaris del portal.

Aquest certificat permetrà que millori el posicionament de l'equipament turístic dins les propostes existents a TripAdvisor, un lloc web nord-americà de gran difusió i que proporciona ressenyes relacionades amb viatges, la major part del contingut de les quals proporcionat pels usuaris.

El Centre d'Interpretació del Carrer del Balç va començar a funcionar l'agost del 2011 i, des de llavors, ha esdevingut un dels recursos patrimonials i turístics essencials per a les persones que visiten la ciutat, i ha generat satisfacció entre els usuaris, que en destaquen que és un carrer sorprenent i únic i que permet fer un autèntic viatge en el temps a la Manresa del segle XIV.

Precisament, amb motiu de la festa major i per celebrar-ne el vuitè aniversari, aquest dissabte, diumenge i dilluns es podrà fer la visita completa als audiovisuals, la maqueta i el carrer medieval per un preu especial de 3 euros. Els horaris són: dissabte, de 10 a 14 h i de 17 a 20 h, i diumenge i dilluns, de 10 a 14 h. No cal fer reserva prèvia i la darrera visita es pot fer 45 minuts abans de l'hora de tancament del centre.