Quan Núria Galiano va acabar el cicle formatiu superior en Integració Social, va fer les pràctiques al CAE i allà va descobrir que el lleure era la seva vocació. «Vaig veure que m'agradava molt el fet d'estar amb nens i educar-los en el lleure. És una educació diferent i té a veure amb el que he estudiat».

Galiano creu que treballar a l'estiu dona responsabilitat i independència econòmica, i «això fa que els joves madurem i ens fem responsables dels nostres diners i que evolucionem com a persones». Anima tots els joves a treballar a l'estiu i que coneguin el món laboral, perquè considera que «totes les feines aporten alguna cosa i et poden fer descobrir una passió. Potser un noi o noia jove treballa a la cuina d'un bar durant l'estiu a desgana i acaba descobrint que la cuina l'apassiona i opta per estudiar un cicle d'hostaleria, que és el que m'ha passat a mi però amb el lleure», afirma Galiano.

Malgrat tot, a la manresana li agradaria que les empreses ho posessin més fàcil als estudiants i als joves per poder trobar una feina a l'estiu i començar a explotar les seves capacitats. «Fa ràbia perquè no et donen l'oportunitat d'entrar des de zero i aprendre per començar a adquirir l'experiència, però tot és ganes de fer les coses bé».