La Setmana de Jocs al Carrer prendrà, avui, el relleu de la Festa Major de Manresa i farà que continuï havent-hi activitat a les places del Barri Antic de la ciutat.

Començarà a 2/4 de 6 de la tarda amb una escampada de jocs a la plaça de Sant Domènec. Es tracta de la proposta «Gargot picat» de la companyia Guixot de 8, que té la particularitat que tots els jocs estan fets a partir de material reutilitzat. És la primera vegada que el grup participa a la Setmana de Jocs al Carrer, que enguany arriba a la dissetena edició.

A partir de demà a la tarda, a la plaça de Sant Domènec (jocs de taula), s'hi afegiran cinc places més: de la Mel (jocs de construcció), Plana de l'Om (jocs d'habilitat), plaça Major (jocs infantils, per a canalla d'1 a 4 anys i, de 10 de la nit a 2/4 d'1 de la matinada, nits de joc), Puigmercadal (joc simbòlic) i plaça Europa (jocs amb paper). Com a novetat, en aquesta edició l'espai kapla s'instal·larà a l'Anònima.

Els dies 4, 5, 6 i 7 hi haurà gimcana d'enigmes a les sis places i a l'Anònima. Als cartells informatius de cada plaça hi haurà una pregunta amb tres propostes i una resposta. Seleccionant la resposta correcta i escrivint la lletra associada al lloc que li pertoca s'obté una adreça electrònica. Enviant un missatge fins al 7 de setembre es participarà en un sorteig de jocs. La setmana inclou, també, un concurs fotogràfic a Instagram.